Egylábú állvány, ha terepre kell menni

Egylábú állvány fotózáshoz
Egylábú állvány fotózáshoz

Olyan helyre megy fotózni, ami messze van és cipelnie kell az amúgy is nehéz fotóstáskát? A fényképező mellett, az állványok is nehezek, ezért gondot okozhat a hosszabb távú cipekedés.

A profik bátran kipróbálhatják az egylábú állvány praktikus találmányát, ugyanis jóval könnyebb, mint a háromlábú, ráadásul hely terén is gazdaságosabb. Természetesen, a háromlábú sokkal stabilabb, azonban nem biztos, hogy mindig van rá alkalom, hogy ez kerüljön használatba.

Amikor terepre kell menni, ráadásul még a fényviszonyok is kedvezőtlenek, az egylábú állvány jelenti a logikus megoldást. Amennyiben még nem próbálta, most itt a lehetőség! Nézzen szét az oldalon, hiszen nemcsak állványok terén széles a választék, hanem egyéb kiegészítőket is megrendelhet, korrekt áron!

Ami pedig a szállítást illeti, néhány napot kell várnia csupán. Amikor már tudja, hogy közeledik valamilyen terepmunka, ahová nem tud túl nehéz felszerelést cipelni, az egylábú állvány jelenti a megfelelő választást, hiszen a fényekkel is jobban lehet játszani, ha van egy ilyen a táskában.