Henna azoknak, akik a rövidtávú tetoválásokat kedvelik

A testet mintákkal festeni hosszú és szép hagyomány, ami az ókorig nyúlik vissza. Ez a fajta díszítés azonban egészen a közelmúltig nem volt túl népszerű hazánkban. Ez a kecses módja a vonzerő növelésének és a figyelem felkeltésének keletről érkezett hozzánk.

Ma már itthon is bárki képes eredeti, ideiglenes tetoválást készíteni magának, miután előre megvásárolta a speciális eszközt a díszek rajzolásához, nevezetesen a henna tetováláshoz. Ez nagyszerű lehetőség azoknak, akik kísérletezni akarnak, de nem állnak készen radikális módszerek használatára. A henna tetoválási módszernek hatalmas előnye a biztonság és az eljárás fájdalommentessége. Mindennek tetejébe viszonylag rövid életű. Néhány hetente különböző mintákat festhetsz a testedre és a körmeidre anélkül, hogy félned kellene a sérülésektől.

Ráadásul a termék ára nem drága. A webáruházunkban a henna több színben és kombinációban kapható. Könnyű lesz velük bármilyen, színes és eredeti mintát létrehozni, aminek köszönhetően rengeteg bókot és kellemes megjegyzést zsebelhetsz be.