Honfoglaló társasjáték a tudás és a stratégia jegyében

Emlékszünk még arra az időkre, amikor mindenki Honfoglaló lázban égett? Nos, most is rengeteg rajongója van az online stratégiai kvízjátéknak, amit ma már kézzel fogható formában is élvezhetünk. A Honfoglaló társasjáték remek ötlet volt, hiszen valahogy így emberközelibb lett, de az izgalmas és szórakoztató mivoltából mit sem veszített.

A Honfoglaló kvízjáték igazi hungarikum, hiszen magyar fejlesztésű, de több nyelvre is le lett fordítva. Nem véletlenül, hiszen mindent tartalmaz, amit egy igazán jó játéknak tartalmaznia kell: stratégiát, tudást és egy kis szerencsét. A Honfoglaló társasjáték rendkívül szórakoztató, tanulságos és izgalmas egyaránt.

Remek kikapcsolódást nyújt a család nagyobb tagjainak vagy baráti társaságnak. Külön plusz, hogy akár 10 játékos is részt vehet benne. A Honfoglaló társasjáték mindenkinek ajánlott, aki szeretné a tudását csiszolgatni, a stratégiai érzékét fejleszteni és persze hatalmasat szórakozni. A jatekotthon.hu webáruházban kiváló árban beszerezhető, akár most is!