Teljes mértékben megfizethető a fogkő eltávolítás Budapesten

A fehérebb mosoly az önbizalom és a társadalmi elfogadás kulcsa. Otthon is tisztíthatjuk a fogainkat, de az eredmény valószínűleg nem lesz ugyanaz, mint egy professzionális tisztításnál. Azokat a pácienseket, akiket érdekel, hogy mennyibe kerül a fogkő eltávolítás Budapest területén, a Smile Expert klinikán részletesen tájékoztatják a kérdések alapos megválaszolásával.

Az ultrahangos fogászati tisztítás költségei a fogkőlerakódások és a pigmentált lepedék mennyiségétől függően változnak. Mindenesetre a professzionális fogkő eltávolítás Budapesten megéri az árát, ha összehasonlítjuk a fővárosi fogorvosok által végzett fogászati kezelések és fogpótlások költségeivel. Az árképzés részletes vizsgálat után történik.

A klinikánkon végzett professzionális ultrahangos fogtisztítás és polírozás eljárásának hozzávetőleges költsége 20 000 Ft. A fogkő eltávolítás Budapesten kényelmes környezetben, modern és minőségi felszereléssel történik. A kezelés előtt tájékoztatni kell a fogorvost minden olyan sajátosságáról, ami megakadályozhatja az eljárást.