iRobot Roomba robotporszívó teszt

Robotporszívó teszt
Robotporszívó teszt

Biztosan hallott már az olyan modern és innovatív berendezésekről, mint a robotporszívók. Ha szeretné jobban megismerni, hogyan működnek, és mitől ennyire közkedveltek, akkor itt a lehetőség! Az oldalra kattintva többféle robotporszívó teszt kerül bemutatásra, melyek közül Ön választja ki azt a modellt, amelyiket szeretné részletesebben átnézni a vásárlás előtt.

Például az iRobot Roomba 980 pontos bemutatásából megismerheti, hogy a doboz tartalma nemcsak maga a porszívó, hanem 2 virtuális fal, ceruzaelemek, tartalék oldalkefe és HEPA szűrő, dokkoló állomás, tápegység kábel, magyar és többnyelvű útmutató.

A gyártók gondoskodtak arról, hogy mindenkinek meglegyen a teljes induló felszerelés, valamint pótkiegészítők is kerüljenek a csomagba. Természetesen, a robotporszívó teszt lényege nemcsak a csomag tartalma, hanem a teljesítmény értékelése is. Ez a modell magabiztosan és pontosan mozog, remekül forog, és minden helyzetben alaposan végzi el a munkát. Tudni kell róla, hogy számos váratlan helyzetre van felkészítve, így nem akad el, és bármilyen felületet hatékonyan kiporszívóz.

A robotporszívó teszt említést tesz az akkumulátorról is, ami előzetes felmérés után másfél órát bírta, ami kifejezetten jó teljesítmény, hiszen ennél tovább nincs is szükség a működésre. Azonban ha mégis nagyon nagy területet kell tisztítani, és a gép lemerül, akkor az iRobot Roomba visszatér a dokkolójára, hogy feltöltődjön. Ezt követően pedig onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta. Megkönnyíti a kezelését, hogy applikáció segítségével is működtethető. Még azt is be lehet állítani, hogy milyen feltételek szerint porszívózzon.

Amit még fontos megemlíteni a robotporszívó teszt során, az természetesen a karbantartás. Mindenki attól fél, hogy ezeket a profi berendezéseket nehéz rendszeresen tisztítani, azonban az egymással szemben forgó gumikefék megkönnyítik a feladatot. Nem tekerednek fel rá a hajszálak, így nem is kell ezzel kínlódnia. A kefék végére gyűlt szennyeződések pedig nagyon egyszerűen, csupán egyetlen mozdulattal lehúzhatók.