Kockahas otthoni edzéssel – Tényleg lehetséges?

Kockahas otthoni edzéssel
Kockahas otthoni edzéssel

A has különösen mostoha tájékunk, egyszer-kétszer jól bevacsorázunk vagy a nagyi főztjét kóstoljuk meg, aztán mindjárt ott van az a fránya úszógumi. Ilyenkor a legtöbben diétázni kezdenek, koplalnak, de mégsem látnak eredményt, hiszen az ételek megvonása önmagában nem segít, csak rendszerességgel végzett, megfelelő edzésformával kombinálva. Ha ennél kicsit átfogóbban is érdekel a téma, a kockahasról haladóknak cikket ITT találod meg.

Szükséged lesz egy olyan mozgásrendszerre, amit úgy tudsz az életviteledbe beilleszteni, hogy nem borítja azt fel. Nem muszáj kondibérletet sem venned, hiszen ha a saját otthonodban kitartóan, rendszeresen végzed a gyakorlatokat, közben pedig odafigyelsz arra, hogy mit és mikor eszel, akkor előbb-utóbb meglesz az óhajtott kockahas is. Senki nem hiteget azzal, hogy ez egy könnyű folyamat, sőt, éppen ellenkezőleg, kijelenthető, hogy nehéz, kínzó időszak előtt állsz, de ha elhatároztad, hogy ledolgozod a hasadról a hurkát, akkor érdemes végigcsinálnod.

Hatalmas segítségedre lehet a célod elérésben az Intenset edzésterv és diéta, amit ingyenesen kaphatsz meg az intenset.hu weboldalon. Tudnod kell, hogy lapos hasad nem a hasizomgyakorlatoktól lesz, hanem a zsírvesztéstől. Pontosan itt van a kutya elásva, mert a szervezet nagyon tud ragaszkodni a zsírtartalékaihoz. Dolog lesz rávenned arra, hogy megmozgassa azokat. Tehát bármennyit edzel is, ha nincs zsírvesztés, akkor nem lesz kockahas, csak háj fedi majd a tested ezen tájékát.

Az edzés nélküli diétától meg csak egy csontváz leszel, akinek semmi hasizma nincs. Egyik sem szép és nem erre törekedsz. Az Intenset programmal viszont elérheted a célodat, egy tónusos hasizmot, lapos hasat, amiért küzdesz. Erről a módszerről minden információt elolvashatsz, hiszen a weblapon részletes leírást találsz. Megtudhatod, láthatod, hogy az Intenset diéta igazán nem ördöngösség, ráadásul dietetikusok segítségével lett összeállítva. Ennek megfelelően, a kockahas eléréséhez nem kell éhezned, csak betartanod a megfelelő diétát.