Könnyen rendelhető csőszivattyú

A kertben lévő növények öntözéséhez ideális a kútból felhozott víz, mert ez a legtakarékosabb megoldás. Egy profi csőszivattyú alkalmazásával nagyon egyszerűen és gyorsan megoldható ez a feladat. Ugyanis a cső- vagy más néven búvárszivattyú, a kút vizének felszíne alá merülve alkalmas a víz kinyerésére.

Működéséhez gyakran használatos az úszókapcsoló, ami kikapcsolja a gépezetet, ha már nincs a víz alatt, illetve fordítva, bekapcsolja azt, ha igen. Általában 40-110 mm átmérőjű a csőszivattyú, az emelőmagassága elérheti akár a 100 métert, ráadásul mindez szinte zajtalan üzemeléssel. Télire is a kútban maradhat, hiszen megfelelő karbantartás mellett nem lesz baja.

A kiválasztásához hasznos tanácsok olvashatóak el a szivattyuszaki.hu weboldalon, amennyiben nem tudná, hogy a szükségleteinek melyik típus felelne meg leginkább, érdemes tájékozódnia döntés előtt. Továbbá, ezen a portálon megtalálhatóak a színvonalas gépek is, tehát megrendelhető a csőszivattyú. Informálódjon és vásárolja meg a megfelelő típust!