A makacs koszt is eltüntetik a Karcher porszívók

Karcher porszívók
Karcher porszívók

A belső szoba, konyha vagy éppen beépített terasz rendkívül gyorsan elkoszolódhat, főként amikor az időjárási viszonyok is rájátszanak erre. Esős napok során nemcsak víz, de gyakran sár is kerülhet a csempére, parkettára vagy a szőnyegre, ami lassan nagyon piszkossá teszi a felületeket. Az apró szemcsék behatolnak a résekbe és szinte csak Karcher porszívók használatával lehet onnan eltüntetni ezeket.

Az egyszerű felmosás és seprés gyakran nem elég, mert akármennyire is akarjuk, csak a felszínről sikerül letakarítani a szennyeződést. A világosabb színű burkolat az idő múlásával egyre inkább sötétté válik, még akkor is, ha az rendszeresen van tisztítva. A Karcher porszívók gőzzel működő fajtái azonban visszaadhatják a régi árnyalatot.

Egy rövid kezelés és meglepő lesz a különbség. Ezek a berendezések, a felforralt vizet gőz formájában, jelentős erővel juttatja a felületre és még a régóta megragadt szemcséket is képesek eltávolítani. Használjuk bártan a Karcher porszívók bármelyik típusát, csupán arra figyeljünk, hogy legyünk alaposak és ne kapkodjuk el a takarítást!