A savanyúság leszorító a modern konyha alapkelléke

Savanyúság leszorító
Savanyúság leszorító

Bizonyos zöldségek eltevéséhez elengedhetetlen valamilyen eszköz, hogy a kisebb darabok nem ússzanak fel a befőttesüveg tetejéhez, ahol levegő érhetné őket. Nagyanyáink régen falapkával, tormaszárral oldották ezt meg, azonban a modern kor háziasszonyának már erre is sokkal egyszerűbb és praktikusabb megoldása van.

A műanyag savanyúság leszorító kettőbe hajtva átnyomható az üveg tetején, ami a szélesebb részen elterjeszkedik, így tökéletes gátat szabva a zöldségeknek. A különböző űrmértékű befőttesüvegekhez, különböző méretekkel rendelkező savanyúság leszorítót lehet kapni, így minden esetben ideális segítséget tud nyújtani.

1700 és 4250 milliliteres üvegekhez a www.marazplast.hu webáruházban hatos csomagokban vásárolható meg a savanyúság leszorító, amelyek strapabíró, ugyanakkor az egészségre nem káros műanyagból készültek. Ugyanitt, még számos befőzésnél hasznos holmit is jó áron lehet beszerezni, így a következő eltevési akció előtt, érdemes itt megrendelni a szükséges kellékeket, amelyeket pár napon belül már át is vehet.