Medence burkolására Mapelastic

Mapelastic a medence álma
Mapelastic a medence álma

Sokan gondolkodnak azon, hogy mivel tudnák kicsit dekoratívabbá varázsolni a lakásukat. Manapság nagyon divatosak lettek a különböző kőlapok alkalmazása, mint burkolóelem. Nincs is másra szükség, mint a megfelelő alapanyagra és némi Keraflex s1 ragasztóra. Nem feltétlenül szükséges szakember jelenléte sem, mert amennyiben érezzük magunkban a megfelelő késztetés és van egy kevés kézügyességünk, akár mi is megbirkózhatunk a feladattal.

Nagyobb gondot jelenthet a burkolólap kiválasztása. A felmerülő igények következtében, annyi változat létezik, hogy igazán nehéz döntés előtt állunk. Nemcsak színben, de akár méretben és formában is gazdag választékkal állunk szemben. Érdemes figyelembe venni, hogy milyen helyre akarjuk helyezni a lapokat. Akár bel-, akár kültérben gondolkodunk, a Keraflex s1 ragasztó kiválóan megfelel a számunkra. Amennyiben van rá lehetőségünk, egy egész kis kerti sétányt kialakíthatunk, aminek a megállója egy medencében is lehet.

A medence vízszigetelését is könnyedén megoldhatjuk, de ebben az esetben a Keraflex s1 ragasztót érdemes lecserélni és Mapelastic termékkel kiegészíteni az építkezési termékek palettáját. Ez a készítmény alkalmas az állandó víznyomás alatt levő területek burkolásának ragasztására is, akár kül-, akár beltéren. Terasz, fürdőszoba, medence vízszigetelésére is kimondottan használható. Visszatérve a kerti sétányra, nincs másra szükségünk, mint egy nagyobb kertre és elegendő képzelőerőre.

A kőlapokból könnyedén kialakítható járda, aminek nem kötelező egyenesnek lennie, hanem bizonyos mértékben körbevezethet az egész kerten, ami kifejezetten csodás hangulatot tud kelteni, ha szép virágokkal és bokrokkal van beültetve. A végső célunk pedig az úszómedence lehet, amit akár saját kezűleg is elkészíthetünk Mapelastic ragasztó segítségével. Nem kötelező a medence, hiszen a kertben kialakított tó is hangulatos tud lenni, amit nem fóliával, hanem erre alkalmas vízszigetelő réteggel alakítunk ki. A Mapelastic termékek könnyedén megtalálhatóak az interneten is és érdemes azt is megtudni, hogy mi mindenre alkalmasak.