Mi az a pályázatfigyelés és hogyan segíti vállalkozásodat?

Egy vállalkozás sikere, a kitartáson és az elszántságon kívül, a pénzen is múlik. Nem mindenkinek sikerül saját anyagi forrásból elindítani vagy bővíteni a vállalkozását, azoknak az EU pályázatok óriási lehetőséget kínálnak. A Forráscentrum KFT. például segít összegyűjteni az elérhető pályázati lehetőségeket és végigvinni pályázatodat egészen a beadásig! Nem ajánlott egyénileg belevágni ebbe a feladatba, mivel rengeteg buktatója van. Megéri pályázatíró céghez fordulni, akik szakmai tudásukkal és tapasztalatukkal sikeres dokumentációt tudnak összeállítani.

A jól képzett szakemberek elvégzik a munka nehezét, így nagyobb esély van az anyagi támogatás eléréséhez. A Forráscentrum csapata pályázatírókból, közgazdászokból, jogi és pénzügyi szakértőkből áll, akik kiváló munkát végeznek. Ezt a több száz sikeres pályázat is bizonyítja. Az elbírálásnál nagyon fontos, hogy a költségvetéssel kapcsolatos adatok pontosak legyenek, ugyanis a rengeteg leadott pályázatból azok nyerik meg a támogatást, akik megfelelnek az előírt követelményeknek.

Az oldalon fel lehet iratkozni ingyenes pályázatfigyelésre, majd havonta küldenek tájékoztatót az új pályázati kiírásokról és a fontosabb eseményekről. A cég vállalja, hogy megtalálja a legoptimálisabb lehetőséget az ügyfeleinek. A cégnél sikerdíjas rendszerben történik a szolgáltatás. Már az elején a vállalkozónak ismertetnie kell a pályázatírót a vállalkozás aktuális terveiről, hogy a siker érdekében a lehető legoptimálisabb támogatást tudják kiválasztani. A siker a kölcsönös bizalmon alapszik.

Szolgáltatásai közé tartozik még a szakmai tanácsadás, a támogatási szerződés megkötése, valamint a pénzügyi elszámolások. A pályázati forrás az egyik legolcsóbb finanszírozási forma, ami hozzájárul a nagyvállalatok, alapítványok vagy civil szervezetek fejlesztéséhez. Kisebb beruházásokhoz számos államilag támogatott hitelprogram közül lehet választani. Több cég vette már igénybe a sikerdíjas pályázatírási szolgáltatásukat. A pénz elnyerése után a cég végzi az utógondozást.