Nincs tél hőlégbefúvó nélkül

Beletörődik abba, hogy fázzon és reszkessen a saját házában egész télen csak azért, hogy a közüzemi számlák ne nőjenek? Vagy a központi fűtés nem termel elegendő hőt? Felejtse el a hatalmas teret elfoglaló melegítőket és rendelje meg a hatékony és rendkívül kompakt hőlégbefúvó berendezést, ami segít melegen tartani Önt és a családját!

A hordozható fűtőelem közvetlenül egy fali aljzatba csatlakozik és egyáltalán nem foglal sok helyet. A teljesítménye elegendő ahhoz, hogy egy hideg helyiség melegebbé és kényelmesebbé váljon. A hőlégbefúvó legfontosabb előnye a kicsi súlya, a kompakt mérete és a hálózati működése. Egyes korszerű modellek nem a helyiség levegőjét melegítik, hanem csak azokat a tárgyakat, amelyek a hatáskörükön belül helyezkednek el.

A kialakítását kifejezetten arra tervezték, hogy a felhasználó maga válassza ki a fűtési módot és az energiafogyasztást. A készülék testén egy üzemmódot szabályozó is található. A hőlégbefúvó kiváló minőségű, sűrű műanyagból készül, ami megvédi a készüléket a karcolásoktól és ütésektől.