Olasz parfümök a temperamentumos egyéniségeknek

„Nincs olyan nő, aki nem szereti az illatszereket, csak olyan nő van, aki még nem találta meg az illatát” – mondta egyszer egy híres parfümőr. Elmerülve a kiváló olasz parfümök felejthetetlen világába, könnyen eltévedhetünk benne.

Ezeket nyugodtan nevezhetjük szenvedélyesnek és érzelmesnek, mint magukat az olaszokat, megismételhetetlennek és egyedinek, mint a kultúrájukat és a természetüket, luxusnak, mint az autóikat és a ruháikat, valamint eredetinek és felejthetetlennek, mint az ételeiket és a boraikat. Az olasz parfümöket a leggyakrabban édes vagy fűszeres, virág- vagy gyümölcsös jegyek hozzáadásával készítik.

A világhírű divatházak között, amelyek a márkanevük alatt nemcsak luxusruhákat, ékszereket és kiegészítőket, hanem illatszereket gyártanak, találkozhatunk a Dolce&Gabbana, a Gucci, a Roberto Cavalli, a Giorgio Armani, az Emilio Pucci, a Fendi, a Valentino, a Versace, a Bulgari, a Prada és természetesen Salvatore Ferragamo nevével. Az olasz parfümök nemcsak kiváló minőségűek, hanem szép és eredeti palackokban kerülnek a polcokra.