Plasztikai műtét tudnivalók: a hasplasztika

Kemény fogyókúra után sokaknál kialakul a lógós has, amivel rendkívül kellemetlen együtt élni. Szerencsére van megoldás! A modern orvoslásban a hasplasztika célzottan tudja kezelni ezt a problémát. A www.drfalus.hu weboldalon további részeleteket olvashat a hasplasztika műtétről. Ez a beavatkozás javasolt abban az esetben, ha a bőr meglazult és veszített a feszességéből, ha nem tud visszahúzódni a fogyást követően, ha szülés után megereszkedett vagy striás felhám, kötényhas alakult ki.

A megereszkedett kötényhas is szépen alakítható a hasplasztika által, az esetleges zsírfelhalmozódások szintén. Vannak olyan szélsőséges esetek, amikor a nagyra nőtt, megereszkedett bőr a combra fekszik, ez pedig az összefekvő területek izzadását, gombásodását, gyulladását is okozhatja. Ráadásul a nagy súlytól gyakran megfájdul az érintettek háta is. A hasplasztika műtét során, az orvos a megereszkedett, laza hasfali bőrt az alatta elhelyezkedő zsírral együtt eltávolítja, ily módon állítva vissza a hasfal bőrének feszességét.

Operációra viszonylag nehezen szánjuk rá magunkat, de amikor muszáj, akkor felvállaljuk. Ma már a hasplasztikai beavatkozások teljes biztonsággal végezhetőek el, ettől eltekintve nem mindegy, hogy milyen tapasztalattal rendelkező szakorvoshoz fordulunk. Az említett weblapon keresztül időpontot kérhetünk dr. Falus György plasztikai sebésztől, aki hosszú évek tapasztalatával már nagyon sok műtétet elvégzett. Plasztikai sebészként 1993 óta tevékenykedik.

Sőt, társszerzőként közreműködött „A magyar esztétikai plasztikai sebészet” című könyv megírásában is. Tehát teljes bizalommal fordulhatunk a doktorhoz, aki a hasplasztikai műtétet profi módon végzi el. A weboldalon érdemes tájékozódni erről a beavatkozásról, mert jó, ha megvannak a kellő ismereteink. Ugyanakkor egy díjmentes konzultáció során a sebész is elmagyarázza a műtét menetét, válaszol minden ezzel kapcsolatos kérdésünkre. Ne tűrjük a lógó has okozta kellemetlenségeket, mert van kiváló lehetőség a probléma megoldására!