Mik a látásjavító lencseműtét előnyei?

látásjavító műlencse műtétnek
Látásjavító műlencse műtétnek

Idősebb korban már a látásunk sem a régi, szemüveget viselünk, de gyakran még azzal sem látunk túl jól, az olvasószemüveggel pedig már rég megbarátkoztunk. Ám ezt a kellemetlen helyzetet nem muszáj elviselnünk, hiszen van erre egy komplex és végleges megoldás, a látásjavító beavatkozás. Több előnye is van a látásjavító műlencse műtétnek. Az első és felbecsülhetetlen előnye az, hogy végleg búcsút mondhatunk a szemüvegnek, ami nagyon sok ember álma.

A látásjavító lencseműtét elvégzése akkor javasolt, amikor valaki betöltötte a 45-ik életévét, szemüveget visel, de már azzal is csak homályosan lát távolra és közelre egyaránt. Ha ezt érzi, de még nincs szürkehályog a szemein, akkor szintén tanácsos ez a beavatkozás. Vannak, akik egyszerűen nem képesek megszokni a multi- vagy bifokális szemüvegüket, esetleg beleuntak abba, hogy különböző távolságokra cserélgessék azokat. A látásjavító lencseműtét azoknak is javasolt, akik nem alkalmasak lézeres látásjavításra, viszont időskori szemromlást diagnosztizáltak náluk.

Ha Ön is szeretné elfelejteni a szemüvegviseléssel járó kellemetlenségeket, akkor célszerű elvégeztetnie ezt az operációt, amivel egyúttal a szürkehályog kialakulását is meg lehet előzni. Tehát nem vagyunk gyengén látásra ítélve életünk végéig, hiszen létezik megoldás! Ugyanakkor nem mindegy, hogy hol végeztetjük el a műtétet, mert tapasztalt, magas szaktudású orvosra érdemes bíznunk magunkat. Dr. Nagymihály Attila szürkehályog specialista nagy tapasztalattal rendelkezik, jelenleg egy fővárosi szemészeti központ orvos-szakmai vezetőjeként a legmagasabb szintű szakmai munka feltételeinek biztosítása a feladata.

Magánrendelésein lencseműtétek elővizsgálatával, a beavatkozások elvégzésével és utánkövetésével foglalkozik. A doktor úrhoz könnyen kérhetünk időpontot a drnagymihaly.hu weboldalon keresztül. Amennyiben a látásjavító lencseműtét mellett döntöttünk, akkor a legjobb, ha ehhez a szemész szakorvoshoz fordulunk, aki kifogástalan eredménnyel műtheti meg a szemeinket.