Professzionális esküvő fotózás

Szadvari Ferenc fotografus
Szádvári Ferenc fotográfus

Szeretné megtalálni azt a fotóst, aki élete egyik legfontosabb napját megfelelően képes illusztrálni? Szadvari Ferenc fotografus oldala az eddig elkapott esküvői pillanatokat tartalmazza. Egy jó esküvői kép kapcsolatot teremt a rendezvény résztvevői között.

A fotók a pár igényei és a fotós elképzelésének közös munkáját tartalmazza, amit évek múltán is boldog mosollyal lehet visszanézni. Egy gyakorlott fotósnak rálátása van az esküvő menetére és „csak” az a feladata, hogy mindig résen legyen, ezáltal elkapja azokat a pillanatokat, amelyeket a barátok nem.

Az is működik, ha megkérünk mindenkit, hogy hozzon egy fényképezőgépet és majd valahogy lesznek valamire használható képek, azonban jövedelmezőbb, ha egyetlen embert bízunk meg a képekkel kapcsolatban, így nem rengeteg amatőr fotós lövöldözik össze-vissza, hanem egy tapasztalt szakember, aki a párral előzetesen lebeszélve, pontosan megbeszéli, hogy milyen képekre gondoltak és a fényképész mit adhat még hozzá. Szadvari Ferenc fotografus oldala további információkat tartalmaz.