Teherbeesést segítő torna: hogyan működik az Aviva módszer?

Aviva torna gyakorlat
Aviva torna gyakorlat

A gyermektelenség nagyon sok házasságot tönkretesz, a válások jelentős részének ez az oka. Természetes vágy, hogy az embernek utódai szülessenek, akik majd továbbviszik a család nevét, a hagyományokat, de sajnos, ez nem minden párnak adatik meg, ezért érdemes kipróbálni az Aviva módszert. Az Aviva torna gyakorlatai a női szervek működését támogatják és beindíthatják a szervezet öngyógyító folyamatait.

Ez egy speciális és hormonális hatású, a teljes testet megmozgató gyakorlatsor, ami kimondottan a női szervek egészségének és a menstruációs ciklus támogatására lett kifejlesztve. Fő hatását a kismedencei területen fejti ki ez a különleges mozgásrendszer. Az alhasi izmokat, a medence csontozatán belül és kívül lévő izmokat felhasználva serkenti a vérkeringést, a tápanyagellátást és méregtelenítést a medencén belül. Így teremti meg az Aviva módszer a legjobb közeget a belső nemi szervek működéséhez.

Kiválóan stimulálja a belső elválasztású mirigyek működését, támogatja a hormonegyensúlyt, a női termékenységet, valamint a harmonikus menstruációs ciklust. Természetes metódus ez arra, hogy a hormonális egyensúlyt helyrehozzuk általa. A gyermektelen házaspárok mindkét tagjának ajánlott az Aviva torna, hiszen nem kizárólag a hölgy lehet meddő. Még több információt kaphatunk a módszerről a valtozasmuhely.hu weboldalon olvasható leírásokból, amelyeket érdemes átböngészni, ha valaki hiába várja a gyermekáldást, esetleg nőgyógyászati problémákkal küszködik.

A portálon jelentkezhetünk is a tanfolyamra, ahol nemcsak a tornagyakorlatokat tanulhatjuk meg, hanem a helyes légzést, testhasználatot és táplálkozást is. A hasznos, személyre szóló életmódtanácsok, amiket a terapeutától kapunk, szintén nagy hasznunkra válhatnak. A 4 órás tanfolyamon tanultakat aztán alkalmazhatjuk a mindennapokban, illetve a tornát is végezhetjük, amikor az időnk engedi. Meddőség esetén adjunk egy esélyt az Aviva módszernek, mert könnyen előfordulhat, hogy nem lesz szükségünk orvosi kezelésre a teherbeesés érdekében!