TOP 3 minőségi rum

Az égetett szeszek csoportján belül, már rengeteg ízletes nedűvel találkozhatunk, azonban van egy olyan példány, ami messze kiemelkedik a többi közül.

Ez pedig nem más, mint a rum, ami sokak kedvence. Habár hazánkban, valamint a legtöbb országban a kalózok italaként ismerik és ebből rögtön, valamilyen vodkával azonos szinten elhelyezkedő italnak tartják, bizony az egyedi, gyűjtői darabok ára jócskán meghaladhatja a pénztárcánk kapacitását.

Amennyiben a legjobb első három ilyen italt akarjuk rangsorolni, akkor tulajdonképpen az egzotikus íz-világgal rendelkező El Dorado, a különleges rumokhoz sorolható Santiago De Cuba, valamint a Havanna márkát említhetjük.

Ezek azok, amelyek méltán foglalták el a dobogó első helyeit. Habár az alábbi rumok között a különbség csekély, az árakban már jelentős differenciát találhatunk. Az első, illetve a harmadik rum ára majdnem 1 millió Forinttal tér el egymástól. Természetesen azt muszáj hozzátennünk, hogy ezekért a horribilis összegekért már díszdobozt, valamint egyedi kristályüveget is kapunk, a markáns ízek mellé.