A VOKK révén vagyonőr lehet

Biztonsági őr

Az emberek biztonsága alkotmányos jog. Mindenkinek biztosított a rendvédelmi szervek és törvények által szabályozott életvitel, amit kötelezően el kell fogadni. De a törvényeket egyesek előszeretettel megszegik.

Ezért a VOKK.hu-t ajánljuk, ha szeretne tenni a bűnmegelőzés érdekében. Legyen Ön is személy- és vagyonőr! A honlapon bővebb felvilágosítást talál az induló képzésekről és tanfolyamokról. Itt mindenki kipróbálhatja magát, mennyire agilis és bátor, hogy felvegye a harcot a bűnözők ellen.

A VOKK.hu-t ajánljuk, ha testi sértés vagy fegyveres rablás esetére szeretne felkészülni és megfelelően kezelni a helyzetet. Náluk lehetőség nyílik az önvédelmi fogások elsajátítására is, valamint vagyonőrként lőfegyverek használatára.

A VOKK.hu-t ajánljuk akkor is, ha nemcsak saját magát, hanem másokat is szeretne biztonságban tudni, legyen az ismerős vagy idegen, akár fontos személy, akár csak egy átlagember. Itt minden eshetőségre felkészítik, hogy biztosan hasznos tagja legyen a társadalomnak, akiben megbízhatnak az emberek.