Az Ipanema szandál világszerte hódít

A kiegészítőre a különleges kialakítás, az élénk árnyalatok és a változatosság jellemző. Az Ipanema szandál minden elvárásnak tökéletesen eleget tesz, így nem véletlen, hogy kicsik és nagyok egyaránt rajonganak érte. Egy brazil márkáról van szó, ami közel 100 országban értékesíti a termékeit.

Az innovatív anyagok az aktuális trendeket követve kerülnek felhasználásra. A gyártó nemcsak a külalakra, hanem a kényelmi szempontok megteremtésére is nagy hangsúlyt fektet. Az Ipanema szandál 100 %-ban újrahasznosítható anyagból készül. Mivel vegán, így állati eredetű részeket sem tartalmaz.

A strandra is kitűnő választás, hiszen nem fakul meg, gyors a száradási ideje és remekül kombinálható. A kínálatokban a férfi, a női és a gyerek lábbelik szép számmal vannak jelen, így az egész család a márka termékeit viselheti.

Az Ipanema szandál több szezonon keresztül hordható. Biztosan nem azért fogja lecserélni, mert elhasználódott, hanem azért, mert kinőtte a gyerek. Ha szereti az egyedi dolgokat, akkor a vásárlásán ne töprengjen sokat!