Diabetikus csokoládé cukor nélkül

Diabetikus csokoládé
Diabetikus csokoládé

Olyan édességet keres, amiből bűntudat nélkül falatozhat? Akkor van egy jó hírünk, hiszen a fuszerescsokolade.hu oldalon mindig rendelhető diabetikus csokoládé. A finomságban nincsen cukor, ezért akkor is ehet belőle, ha éppen diétázik.

Az sem jelent problémát, ha diabéteszben szenved, mert az ízesítés maltit segítségével történt. A jelen pillanatban háromféle diabetikus (rozmaringos, narancsos és levendulás) csokoládé közül választhat. A termék százgrammos változatban vehető meg, ezért érdemes belőle egyszerre többet is rendelni.

A csomagolásra sem lehet panasz, hiszen az ízléses selyem masninak köszönhetően akár azonnal is el lehet ajándékozni a csokit. Az 55 százalékos kakaótartalom gondoskodik a remek ízről, ezért abban az esetben is ízleni fog Önnek az édesség, ha nagyon kényes az ízlése.

A prémium minőségű diabetikus csokoládé glikémiás indexe alacsony, ami igen jó hírt jelenthet a fogyókúrázóknak. A fogak károsodásától sem kell félni, mert a maltit nem annyira káros, mint a cukor. A belga édesség tört tábla formában vásárolható meg a nagy készlettel rendelkező webáruházból.