Melyek a Midea 3,5 kW inverteres klíma előnyei?

A termék hazánkban hatalmas népszerűségre tett szert az elmúlt években. A Midea 3,5 kW inverteres klíma alacsony zajszinten üzemel, így pihenés, olvasás vagy tévénézés közben sem lesz zavaró tényező. A vezérlése sem okoz különösebb problémát, ami annak is köszönhető, hogy a távirányítója jól értelmezhető.

A kapcsolón gyerekzár van, ennek köszönhetően a csemetéje nem fogja tudni elnyomkodni a beállításokat. A konfigurációkat a rendszer megjegyzi, így áramkimaradás esetén a legutóbb észlelt fokozaton indul újra az eszköz. Éjszakára is bekapcsolva hagyhatja, hiszen teljesen észrevétlenül működik. A Midea 3,5 kW inverteres klíma turbó üzemmódra kapcsolva, rövid időn belül lehűti vagy felfűti a lakást.

A páratartalom szabályozására is van lehetőség. A speciális szűrővel rendelkező berendezés eredményesen lép fel a levegőben keringő baktériumokkal, pollenekkel és egyéb szennyeződésekkel szemben A Midea 3,5 kW inverteres klíma minden tekintetben kielégíti az igényeket. Ha elnyerte a tetszését, akkor rendelje meg mihamarabb!