Hol találhatok felnőtt wellness szállodákat?

Erla Villa felnőtt wellness

Gondolkodott már azon milyen lehet, amikor csak Önről szól minden és egy pár napon keresztül semmivel sem kell foglalkoznia, csak a pihenéssel és azzal, hogy jól érezze magát? Ezen az oldalon olyan szállást foglalhat, amelyen keresztül kipróbálhatja milyen a felnőttbarát wellness élménye.

Mit is jelent a felnőttbarát kifejezés? Az Erla Villa butikhotel nem fogad 14 éven aluli vendégeket, ezzel biztosítva a látogatókat arról, hogy valóban nyugodt környezetben élhessenek át pár napnyi luxust, a gyerekek zsivaja nélkül.

A hotel vendégei a wellness részleget korlátlanul és térítésmentesen használhatják, így amennyiben arra vágyik, akár az ott tartózkodása teljes időtartamát is a vízben ázva töltheti el. Az élményt egy privát kert teszi teljessé, amiben az üvegfalon keresztül akár a medencében ülve is lehet gyönyörködni.

Ősszel a színesbe öltözött fák, télen az andalító hóesés látványa járulhat hozzá a teljes testi-lelki feltöltődéshez. A különféle élményelemek, mint a pezsgőfürdő vagy a masszázsmedence használata nyugtatóan hatnak a testre, míg Ön azon gondolkodik, hogy mi legyen a következő pihentető tevékenység, amit kipróbál.

Talán egy laza séta a nagy gonddal kialakított kertben? Vagy maradna továbbra is a wellness részleg nyugodt környezetében és kipróbálná a finn szaunát vagy valamelyik masszást? Az élményt még lehet fokozni, ugyanis a helyiség nem az alagsorban helyezkedik el, ahogy az általában máshol megszokott lenne, hanem az emeleten, ezzel pedig még pazarabb kilátást biztosít.

A szobához járó alapfelszerelés része a puha törölköző, köntös és papucs is, így amennyiben esetleg otthon felejtette volna, ezen sem kell aggódnia. A fürdőruhát azért ne felejtse el becsomagolni! Ha az egész napos pihenés közben megéhezne, az ínyenc, bármelyik gourmé ízlésének megfelelő fogásokat kínáló étterem a rendelkezésére áll.

A négy fal nyugalmát kicsit elhagyva pedig, a legkülönfélébb programok várják Önt Eger történelmi városában, akár aktív pihenésről legyen szó, akár laza borkóstolásról.