A márványmintás öntapadós tapéták olcsón megvehetőek

Márványmintás öntapadós tapéták

A márvány gyönyörű, színes mintázattal rendelkezik, ezért nem csoda, hogy annyira gyakran használják a felújítások során. Csak egy nagy baj van vele, viszonylag drága, ezért sokan nem engedhetik meg maguknak a megvásárlását.

A márványmintás öntapadós tapéták tökéletesen helyettesítik és szinte fillérekért cserébe megvásárolhatóak az ontapados-tapeta.com weboldalról. Hagyományos formában és csempés mintázattal vehetőek meg. A kínálatban a fehér-kék árnyalatok dominálnak. 67,5 cm x 2 méteres típusban rendelhetőek meg a fürdőszobába vagy a konyhába való változatai.

A márványmintás öntapadós tapéták egyéb helyiségekbe felrakható típusai pedig 45×2 méteres méretben állnak a vevők rendelkezésére. 5-10 munkanapra van szükség a kiszállításukhoz. Nincs szükség hozzájuk semmilyen ragasztóra, hiszen maguktól képesek felragadni a falra.

Nem kerülnek sokba, hiszen egy csíkért csak néhány ezrest kell kifizetni. A márványmintás öntapadós tapéták megrendelésekor érdemes venni egy applikációs szettet, mert így egyszerűbb lesz a felhelyezés.